Zeer succesvolle tweede EK observatie!

June 1, 2017

Op het CDIY te Roosendaal vond de tweede EK observatie plaats. De belangrijkste dag hebben we gewonnen met een PR! In de individuele proef ook een prachtige prijs! 

 

First Barrichello een 1e plaats in de landenproef met een monster score van 73,596% 🥇op de CDIY observatie in Roosendaal! 🥂🔥 Super trots op chello die dit in een heel sterk deelnemersveld van 35 deelnemers weet neer te zetten! ☘️

 

First Barrichello prijs in de individuele proef!!! 🎉🥂😍Vanochtend mochten we als eerste aan de start, wat we inmiddels gewent zijn 😜 Heerlijke rit, helaas een dure fout in de serie, maar alsnog een hele mooie 69,9% ❤️🔥 Van twee jury's een hele mooie 3e plaats, van de andere jury een 12e plaats. Desondanks een super mooie 5e plaats in zo'n mega sterk deelnemersveld!! 

 

"Bij de young riders kon niemand om Julia Groenhart heen. Met een score 73.596% won ze met First Barrichello (v. Florencio I) de rubriek en verwees daarmee Charlotte Fry met de KWPN goedgekeurde hengst Everdale (v. Lord Leatherdale) naar de tweede plek. De combinatie die hun internationale debuut maakte kwamen uit op een totaalscore van 73.070%. Jasmien de Koeyer en Esperanza (v. Desperados FRH) maakten de top drie compleet door 72.895% te noteren" - Horses.nl 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic