Net geen finale plaats op de Hippiade Z1

September 2, 2016

Wat een heerlijke dag! Capora mocht vandaag starten op het Nederlands Kampioenschap te Ermelo in de klasse Z1. Super fijn los gereden en een foutloze, goede proef neer kunnen zetten!! Genoten!! De hoofdjury plaatste ons op een 6e plaats, de tweede jury zat hier heel dicht bij, helaas plaatste de laatste jury ons op plek 22.. Wat ons helaas net liet zakken en we net geen finale plek hebben kunnen halen. Alsnog 65,29% en een 11e plaats! Van de over 2 ringen verdeelde 60 deelnemers. Knappe, knappe Capora!! Die zich zo ontwikkeld! We gaan nu door trainen en de wissels bevestigen! Op naar een nieuwe uitdaging!! 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic