Groot succes in Darmstadt-Kranichstein bij de Young Riders

September 25, 2016

Vannacht zijn we veilig aangekomen in NL, na een fantastisch, mooi concours op CDI Darmstadt Kranichstein (GER). We hadden voor het eerst een caravan gehuurd en sliepen dus op het terrein. Nooit meer anders, want wat is dit goed bevallen! 😁 Woensdag zijn we aangekomen en hadden we een rustdag. Donderdag ochtend om 06.00 ging de trainingsbaan open en zaten we er dus al op. In het donker over de paden, nog onbekend terrein voor chello, geen enkel probleem en vol vertrouwen. In de middag hadden we de vetcheck, First Barrichello accepted. ✔️ Vrijdag mochten we aan de start komen in de landenproef. Wat een paard, wat een power... We rijden een PR van 72,2%, onze tweede A-Kader score!! 🎉😍 Bleven we ook nog eens op de nummer 1 staan en klonk dus alweer het prachtige Wilhelmus voor ons! 🇳🇱 Zaterdag stond de individuele proef op het programma. Een super netjes, expressief eerste gedeelte van de proef, maar dit konden we niet helemaal vasthouden in het tweede gedeelte in de proef. Veel achten, maar de twee dikke onvoldoendes maakte dat de score daalde naar 67,5%. Alsnog prijs met een 8e plaats en een ereronde. ☺️ Dit wilden we toch wel anders doen in de finale freestyle van zondag. Zaterdag avond hebben chello en ik samen nog even een dutje gedaan (zie foto), om zondag fris en fruitig te laten zien wat we in huis hebben. Wat een paard, wat een freestyle... Wat een plezier samen! De jury's gaven ons de unanieme zege en we wonnen de finale!!! 72,7%!! 😍🏆Alweer het Wilhelmus en een heerlijke ereronde! Wat een top team om mij heen!! Iedereen bedankt! Het was een prachtig concours, super gezellig en ook nog eens heel mooi weer elke dag! Op naar het volgende avontuur! 🇳🇱☀

 

Op de onderstaande foto een interview in de paardenkrant! 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic