NK Dressuur Young Riders en Kring Kampioenschappen Z1

August 3, 2016

14 juli reden First Barrichello en ik voor het eerst mee op het NK Dressuur Subtop bij de Young Riders. Dit prachtige evenement werd gehouden op het KNHS centrum in Ermelo. 

 

Een prachtige arena, die onwijs mooi is aangekleed. Een absolute eer om daar te mogen starten. Tevens is deze dag live uitgezonden op clipmyhorse.tv, dus het is mogelijk om terug te kijken. 

We hebben een geweldige proef neergezet. Genoten van elk moment, genoten van chello die het met twee hoeven in zijn neus op een ontspannen manier doet. Wetend dat er nóg meer in zit! 

De proef, het eerste onderdeel, werd dan ook beloond met een 4e plaats en een hele mooie score, wat onze laatste B-Kader score mocht zijn! 

 

Super super blij, want dit betekende niet alleen een vierde plaats, maar ook dat wij nu zijn opgenomen in het B-Kader Young Riders!! 

 

Tijdens het tweede onderdeel de freestyle hebben we behoorlijk wat foutjes gemaakt. We kregen een giga regenbui over ons heen met het losrijden, wat de voorbereiding niet optimaal maakt. Wel heeft de jury zijn waardering getoond voor ons als combinatie en de prachtige, nieuwe muziek. Gemaakt door Charles Monterie! We wisten de 4e plaats helaas niet te behouden, maar oh wat ben ik trots!

 

Het was een drukke week, want 16 juli mocht Capora haar beste beentje voorzetten op haar tweede en eerste outdoor kringkampioenschap in de klasse Z1. Van de 13 combinaties, een mooie 4e plaats. De eerste proef hadden we een paar kleine dingetjes, maar de tweede proef ging heel erg goed! Met een 4e plaats voor nu tevreden en heel erg blij met Capora op zo'n groot concours als CH Bergen. 
Onze 4e plaats betekend dat wij ons geselecteerd hebben voor de Noord-Hollandse Kampioenschappen 7 augustus te Hoofddorp! 

 

Kortom een succesvolle week!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic