Super buitenlands debuut in Saumur!

May 19, 2016

 

Wauw.... wat een buitenlands wedstrijd debuut met First Barrichello bij de Young Riders. We mochten starten op de fantastische locatie IFCE Cadre Noir Saumur. Een prachtig plaatsje aan de Loire, de super grote accommodatie in de bossen (elke dag 15km+ in de benen) en het hele internationale sfeertje alleen al... In de landenproef werden wij tweede met een percentage van 66,737%! Op onze rustdag hebben we een bosrit gemaakt en de volgende dag kwamen we aan de start bij de Individuele proef. Een score van 69,5% én een eerste plaats!! Ontzettend gaaf om tijdens de prijsuitreiking het Wilhelmus te horen, voor ons.... Apetrots. In de freestyle hadden we twee dure fouten waardoor we de derde keer podiumplek net misliepen, maar alsnog een percentage van 69,2% Een hele ervaring en veel mooie prijzen rijker, gaan we thuis, na een week vakantie, weer verder trainen. De volgende wedstrijd die we op de planning hebben staan is CDIY Roosendaal, dit is de tweede EK observatie! Zin in! Wij zijn tevens opnieuw geselecteerd voor een jaar Rabobank Talentenplan!! 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic