CDI Outdoor Zeeland International

April 19, 2016

First Barrichello en Julia Groenhart hadden hun internationale debuut bij de Young Riders tijdens CDI Outdoor Zeeland. Keurig door de vetcheck en vrijdag startte zij in de landenproef. Dit was tevens de 1e observatie voor het EK en telt dus mee voor kadervorming. Van de 40 starts een top 20 MET een kaderscore! Een mooie score van 68% werd behaald en dit was tevens hun tweede kader score! Zaterdag reden zij voor het eerst op concours de landenproef, een score van 67% werd behaald! Het was net niet genoeg voor de Freestyle Finale, maar mochten evengoed de Small Final rijden en eindigden hier in de top 10! Veel ervaring opgedaan, veel plezier gehad, heel erg tevreden met zulke scores op hun internationale debuut en gemotiveerd voor de hogere scores die haalbaar zijn! Nog meer leuks nieuws is dat de combinatie mag startten op CDI Saumur in Frankrijk! 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic