7e van Nederland ZZ-Licht!

March 5, 2016

Vrijdag 4 maart werden de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur klasse ZZ-Licht verreden. Julia kwam hier met haar First Barrichello als 9e aan de start in het eerste onderdeel. Zij reden een spetterende proef, wat hen een prachtige derde plaats opleverde in een heel sterk deelnemersveld! 

Het tweede onderdeel, de kur op muziek. Waar zij tot nu toe alleen maar boven de 70% hebben gereden, begon ijzersterk. Het draf- en stap gedeelte ging zowaar foutloos. Helaas schrok Chello tijdens de galop tour, waardoor er wat fouten ontstonden. Julia heeft dit direct goed opgelost, waardoor de kur op een ontspannen manier uitgereden kon worden. Helaas.... 68,25% bij jury C, bij jury H 65,75% en bij jury M 65,00%.. dit werd uiteindelijk een 7e plaats overall met 66,33%! 

Een teleurstelling, maar in zo'n sterk deelnemersveld met namen als Marieke van der Putten, Lynne Maas, Stephanie Kooyman en Annemarie Brouwer, mag de combinatie hartstikke trots zijn. Zij bekijken het dan ook zo; deze plaats, met deze scores, met fouten, dan komt dat helemaal goed als de foutjes er straks uit zijn! 

Zowel de proef als de kur op muziek zijn terug te kijken in het archief van ClipMyHorse! 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic