Talentboek: Steun Sporttalent

February 24, 2016

Als dressuur amazone heb ik de nodige dressuur ambities. De paardensport is een dure sport. Dit kan allemaal prima samen gaan met het juiste team om je heen, de nodige ondersteuning van ouders en sponsoren, maar ook werk ik zelf keihard voor mijn geld. Naast mijn sport, waar ik dagelijks te vinden ben in de stallen, studeer ik aan de Hippo Sofia Academie: Cranio-Sacraal Therapie voor paarden. Wij worden begeleid in het opzetten van onze eigen praktijk. Mijn praktijk, die al veel vaste klanten en succesvolle resultaten kent heet Hippodream Balance. En ook heb ik een paar dressuurlesklanten.

 

U begrijpt dat mijn leven vooral uit paarden bestaat. Mijn passie, beoefen ik zowel op nationaal niveau en nationaal en internationaal niveau bij de Young Riders. De trainingsuren, het inschrijfgeld voor wedstrijden, vooral de internationale wedstrijden, benzinekosten en noem alles maar op tikt natuurlijk wel aan. Als ik van u een bijdrage krijg aan mijn pad op weg naar de top, kan ik vaker bij bekende ruiters/amazones kennis en ervaring opdoen, kan ik mijn dromen leven en vooral nog intensiever doen wat ik het allerleukste vind om te doen; paardrijden. 

 

Wilt u mij als sporttalent steunen? Doneert u dan via deze link.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic