Noord-Hollands Kampioen ZZ-Licht

February 17, 2016

First Barrichello en Julia Groenhart reden 13 februari op de regiokampioenschappen in het ZZL. De proef wonnen zij al met meer dan 5% voorsprong op de nummer twee. In de kur was het plan om er nog een schepje bovenop te doen, maar vooral te genieten. We reden heerlijk in de flow, de muziek klopte weer precies en ook de kur wonnen we met een score van bijna 71%..... dat maakt ons Noord-Hollands Kampioen ZZ-Licht met een uitnodiging voor de KNHS Indoor Kampioenschappen 2016!!

Capora mocht de volgende dag haar eerste regiokampioenschap rijden in de klasse M2. De eerste proef was het doel om foutloos te rijden, zodat we mochten overkampen met de beste 6. We werden hier derde! 3.5 uur wachten op de wagen tussen de proeven door, ze kwam de wagen uit, oortjes erop en binnen een kwartier losrijden was ze al klaar om de ring in te gaan. Scherp, mooi gedragen en heel ritmisch. We hadden helaas een punten verschil van ongeveer 5,5% in deze proef ..... dit maakte het nog even heel spannend... maar gelukkig bleven we op de derde plaats overall staan, waardoor ook Capora een uitnodiging heeft gekregen voor de KNHS Indoor Kampioenschappen 2016!! Met een 3e plek van Noord-Holland ben ik al heel erg trots en tevreden voor haar aller eerste keer!! 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic