KNHS Indoor Kampioenschappen Z1

March 7, 2015

 

 

Vandaag het Nederlands Kampioenschap met First Barrichello achter de rug! Wat een dag! Als allereerste aan de start in de 1e proef, een hele lange zit op de uitslag dus. De beste 8 mochten door en jahoor, wij eindigden in de 1e proef als 6e. Dat was al het doel, niks meer te verliezen dus! 'S avonds de finale proef, alles ging, alles lukte, foutloos door de baan heen. Ons resultaat was nu een tweede plek van Nederland met een mooie score, achter Bart Veeze en voor Vai Bruntink en Stephanie Kooijman! In het totaal klassement BRONS! Wat een droom! 

 

Bekijk hier onze finale proef: 

http://www.clipmyhorse.de/nl/archive/starterlist/945/27894
 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic